Ανοιχτή Πρόσκληση_Αναγνώσεις Φεστιβάλ

Οι Αναγνώσεις Φεστιβάλ είναι ένα εντατικό 3ήμερο πρόγραμμα κατάρτισης στη διοργάνωση φεστιβάλ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της Ακαδημίας Φεστιβάλ (Festival Academy), μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFA), και είναι μοναδικό στο είδος του. Διοργανώνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Συνοικισμός και εκτυλίσσεται με επίκεντρο το φεστιβάλ, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις παράλληλες δράσεις του.

Απευθύνεται σε φοιτητές θεατρολογίας, πολιτιστικής διαχείρισης, δραματουργίας και καλλιτεχνικής παραγωγής, επαγγελματίες του πολιτιστικού χώρου, διοργανωτές φεστιβάλ αλλά και υπαλλήλους της τοπικής αυτοδιοίκησης που δραστηριοποιούνται στη διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων.

Η επιλογή των συμμετεχόντων πραγματοποιείται από τον οργανισμό Ακαδημία Φεστιβάλ (Festival Academy) σε συνεργασία με την Ελευσίνα 2021. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 40- 60 άτομα.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από μέντορες και τετ-α-τετ συναντήσεις μαζί τους, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης που προσφέρει το ευρύτερο πλαίσιο του φεστιβάλ, με εκπροσώπους από το Ελληνικό Δίκτυο Φεστιβάλ, καθώς και την Άσα Ριτσαρντότιρ (Ισλανδία), την Ίνγκε Σέστρεμανς (Βέλγιο) και τον Μάικ Βαν Γκράαν (Νότια Αφρική), που συντονίζει το πρόγραμμα των Αναγνώσεων. Ανάμεσα στους μέντορες είναι ο Τομ Κριντ (Ιρλανδία) και ο Βαλέχο Γκάντνερ (ΗΠΑ).

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ μέχρι τις 21/6/2019

Κόστος συμμετοχής: €30